2024.04.15., hétfő - Anasztázia, Tas
Szombathely: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Lefóliázták Lakatos Márk könyvét? A legnagyobb világsztárok koncerteznek idén is Budapesten - A Kultpolisban Márkus Éva és Lakatos Márk

Zimon András | 2024. január 26. - 15:00
Lefóliázták Lakatos Márk könyvét? A legnagyobb világsztárok koncerteznek idén is Budapesten - A Kultpolisban Márkus Éva és Lakatos Márk

2024 is a világsztárok éve lesz hazánkban, hiszen már márciustól érkeznek a könnyűzene csillagai Magyarországra. De milyen koncertre lesz érdemes elmenni az idén? A magyar fiatalok meghódíthatják a külföldi arénákat? Miért lesz újra nagy cirkusz Budapesten? A kérdéseinkre Márkus Éva, a Live Nation marketingvezetője válaszol. Stylist, műsorvezető, megmondóember: ő Lakatos Márk, aki a Mimi címmel megjelent új könyvét hozta el a Kultpolis stúdiójába. A műsorban kiderül, hogy lefóliázták-e már ezt is a könyvesboltokban. De azt is megkérdeztük tőle, hogy mi a véleménye Orbán Viktor kedvenc könyvéről és a hazai divat állapotáról. 

Lakatos Márkot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Most a Kultpolisban beszél a neves stylist a legújabb könyvéről, amelyről még a szerzője se tudta, hogy lefóliázzák-e majd a könyvesboltokban. Lakatos Márk az interjúban elmondja a véleményét a hazai divatkultúráról, de a NER kultúrpolitikáját sem kíméli. Merre tovább Magyarország? Lehet-e a kreatívitást autoriter módszerekkel kordában tartani? A miniszterelnök kedvenc könyvében is van meleg-szál?

A Kultpolis pénteki adásából ez is kiderül!

Lakatos Márk: „Azt hittem, le fogják fóliázni a könyvemet”

Depeche Mode, Sting, Lenny Kravitz, Scorpions, Coldplay. Csak néhány név a nyáron Magyarországon is koncertet adó sztárok közül. Tényleg vége a stadionrock-korszaknak? Az új és fiatal zenész generáció kész a zenei hatalomátvételre? Csak néhány kérdés azok közül, amiket feltettünk a világ legnagyobb koncertszervező cége, a Live Nation marketingvezetőjének, Márkus Évának.

Márkus Éva: "2024 a sztárok éve lesz Magyarországon"

Ha kíváncsiak a további kérdéseinkre és a vendégeink válaszaira is, akkor nézzék meg a frisshirek.hu YouTube-csatornáján a Kultpolis aktuális adását, amelynek műsorvezetője Czutor Zoltán és Zimon András.

Kezdés péntek este 18:00-tól!