2024.04.17., szerda - Rudolf
Szombathely: 6o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Nyolc illegális migránst szállított az a BMW, amely menekülés közben oszlopot és jelzőlámpát döntött Angyalföldön

frisshirek.hu | 2024. január 08. - 08:00
Nyolc illegális migránst szállított az a BMW, amely menekülés közben oszlopot és jelzőlámpát döntött Angyalföldön

Öten megpróbáltak elmenekülni, de a rendőrök elfogták őket. A migránsok között bangladesiek, szírek és pakisztániak voltak.

Egy francia rendszámos BMW haladt nagy sebességgel Budapest XIII. kerületében a Dráva utcában, amikor ismeretlen okból felhajtott a Dráva utca és a Carl Lutz rakpart csomópontjában a járdára, kidöntött egy jelzőlámpát, egy oszlopot, és mindent ami az útjába került, majd végül a rakparton állt meg – számolt be az esetről a balesetinfo.hu.

A gépkocsi utasterében öt ember tartózkodott, miután megállt a jármű, kiugrottak, és futva elhagyták a helyszínt. De nem jutottak messze, mert a rendőrség munkatársai a környéken elfogták, majd visszahozták őket a baleset helyszínére. A rendőrök eközben kopogásra lettek figyelmesek a csomagtartó irányából. Kinyitották, és ott újabb 3 személyt találtak.

Mind a nyolc főről kiderült, hogy illegális migránsok, magukat bangladesinek, szírnek és pakisztániak vallották.

Az öt elfutott személy közül kettő a menekülés során elesett, és különféle fájdalomra panaszkodtak, ezért őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A maradék hat embert a BRFK XIII. kerületi, Teve utcai központjába vitték. Az elszámoltatásuk során tolmács segítségét is igénybe kellett venni.

Fotó: Facebook / Balesetinfo