2024.04.15., hétfő - Anasztázia, Tas
Szombathely: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Vidnyánszky a felelős a Nemzeti Színházban történt baleset miatt? Három évtizede vert gyökeret a hazai zenei palettán az Anima Sound System - A Kultpolisban Verebes István és Prieger Zsolt

Zimon András | 2023. december 03. - 15:00
Vidnyánszky a felelős a Nemzeti Színházban történt baleset miatt? Három évtizede vert gyökeret a hazai zenei palettán az Anima Sound System - A Kultpolisban Verebes István és Prieger Zsolt

Miért fél egy magyar színész véleményt alkotni a közállapotokról? Harminc éves jubileumát ünnepli az Anima Sound System. A frisshírek.hu Kultpolis című podcastjának eheti vendégei: Verebes István író, rendező és Prieger Zsolt, az Anima Sound System vezetője.

A frisshirek.hu Kultpolis című podcastjának egyik vendége Verebes István író, színész, rendező, akit sokan a rádiókabarékból, sikeres magyar filmekből, vagy a vezető hazai színházak darabjaiból ismerhetnek. Volt már dramaturg is, és osztotta az észt az egykor hatalmas sikerrel futó Heti Hetesben is. Jelenleg a Karinthy Színházban rendez és még mindig van véleménye, de nem csak a teátrumokról, hanem a mindent átható politikáról és fontos közéleti kérdésekről is.

Verebes István író, rendező: „Ha a hír igaz, jogos a felháborodás a Katona József Színházban történt DK-s jegykedvezmény ügyében”

De nem csak a színház lesz terítéken a Kultpolisban, hiszen az ország egyik legsikeresebb zenekarának a vezetőjét, producerét, az Anima Sound System alapítóját, Prieger Zsoltot is meghívtuk a frisshirek.hu podcastjába, hogy a kultúrát is befolyásoló közállapotokról, valamint a zenekarban eltöltött évtizedeiről kérdezhessük, és persze arról is, hogy mivel készül az Anima a jubileumára.

Prieger Zsolt zenész: „Soha ilyen aktív nem voltam és nem reagáltam ilyen élénken a világ dolgaira, de a napi politika már fáraszt” 

Ha kíváncsiak a kérdéseinkre és a vendégeink válaszaira is, akkor nézzék meg a Kultpolist a frisshirek.hu YouTube-csatornáján! Czutor Zoltán és Zimon András várja Önöket!