2023.12.02., szombat - Melinda, Vivien
Szombathely: 0o - 0o
Az ország 19 megyéjében

Orbán Viktor felcsúti háza elé is vitt Tompos Márton az illegális gumiszemétből

frisshirek.hu | 2023. november 19. - 18:00
Orbán Viktor felcsúti háza elé is vitt Tompos Márton az illegális gumiszemétből

Gumiabroncsok lepték el Orbán Viktor felcsúti házának előkerjét. A hulladékot Tompos Márton helyezte el a miniszterelnök ingatlanja előtt, a Momentum politikusa így akarja ráébreszteni a kormányt arra, hogy mi a gond az illegális szemétlerakással.

Orbán Viktor felcsúti háza elé vitte a zalai illegális gumiszemetet Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese - írta meg az Index.

Az ellenzéki politikus így tiltakozik az ellen, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda közigazgatási államtitkárának, Benkő Tamás Jánosnak a testvére, Benkő Ádám 28 ezer tonna tűzveszélyes és környezetszennyező gumiszemetet helyezett el illegálisan Zala vármegyében.

„Nem nyeljük tovább a Fidesz szemetét! Takarítsák el az illegális és környezetszennyező gumilerakatokat” – mondta élő bejelentkezésében a Momentum politikusa Felcsúton, majd több abroncsot pakolt a miniszterelnök háza elé.

Tompos Márton vasárnap reggel Lenti polgármesteri hivatalához is ellátogatott, majd a szemetet terjesztő cég bejelentett székhelyére helyezett el abroncsokat. A politikus az akciót azért találta ki, mert szerinte aggasztó a Fidesz hozzáállása a környezetvédelemhez, és elérkezett az idő, hogy megmutassa, milyen az, ha valakinek szemét árasztja el a kertjét.

Tompos kiemelte, hogy érdemes lesz követni a Facebook-oldalát, mert lesz még bejelentkezése.

Fotó: a devecseri illegállis hulladéklerakó Tompos Márton Facebook-oldaláról