2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Országos verseny díjazottjait köszöntötték Szombathelyen

frisshirek.hu, 2023. június 15. - 15:45
Országos verseny díjazottjait köszöntötték Szombathelyen

A város vezetése is elismerést nyújtott át azoknak a diákoknak és pedagógusaiknak, akik jól szerepeltek az országos versenyeken.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Elismeréseket vehettek át a diákok és felkészítő tanáraik a városházán. A 2022-2023-as tanévben, az országos tanulmányi versenyeken kimagasló eredményt elért tanulókat és az őket felkészítő szaktanárokat jutalmazta dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere és dr. László Győző alpolgármester a Városháza házasságkötő termében.

Az ünnepi eseményen részt vett többek között Rettegi Attila, a Vas Megyei Szakképzési Centrum főigazgatója, Szentgyörgyvári Róbert, a Vas Megyei Szakképzési Centrum kancellárja és Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatója, valamint a díjazottak hozzátartozói is – olvasható a szombathely.hu oldalon.

Fotó: szombathely.hu