2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 25o - 25o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Megnyílt az Autóklub celldömölki telephelye

frisshirek.hu, 2023. június 15. - 07:45
Megnyílt az Autóklub celldömölki telephelye

A vármegye apraja-nagyja összegyűlt, még nemzeti szín szalagot is vágtak át az avatáson. De a legfontosabbnak a rendőrséggel való együttműködést tartották a megszólalók.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tegnap délelőtt a Magyar Autóklub új celldömölki telephelyének átadásán vettem részt. Az új szervizcsarnokban korszerű berendezésekkel várják az autótulajdonosokat, illetve a tágasabb műhelynek köszönhetően a nagyobb gépjárművek szervizelésére is lehetőség nyílik.

A megnyitón köszöntőt mondott Dr. Hatala József a Magyar Autóklub elnöke, valamint Kiss Ambrus regionális elnök és Milovukovics Györgyi főtitkár köszöntötte a megjelenteket, illetve oklevelekkel mondtak köszönetet a kivitelezőknek az új állomásért.

Kiss Ambrus kiemelte a rendőrséggel történő együttműködés fontosságát. A rendezvény keretében köszöntöttem Dr. Hatala József elnök urat és a résztvevőket. Az ünnepi megnyitón a Vas Vármegyei Rendőrkapitányság főkapitánya Dr. Pilisi Gábor rendőr ezredes, valamint a Celldömölki Rendőrkapitányság kapitányságvezetője Nagy Ákos rendőr alezredes is részt vett. A rendezvényt a nemzeti színű szalag átvágása zárta – olvasható Fehér László celldömölki polgármester közösségi oldalán.

Fotó: Facebook / Fehér László