2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 24o - 24o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Idén is siker volt a Dömölki Napok

Hajmási Judit, 2023. június 13. - 17:15
Idén is siker volt a Dömölki Napok

Kegyes volt az időjárás, nem mosta el az eső a rendezvényt. Idén is megtartották a Dömölki Napokat. Celldömölk apraja-nagyja szórakozhatott a rendezényen. Ugrálóvár, koncert, zenekar és habparty várta az ide látogatókat.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A celldömölki rendezvény az egykori városmagról kapta nevét. A sokéves hagyományokkal rendelkező programot idén június 10-11-én tartották. A Dömölki Napok fő központi helyszíne az Árpád-kori templomrom, mely rusztikus módon ad otthon az itt megrendezésre kerülő koncerteknek, színházi előadásoknak.

A kicsik körében a legnagyobb sikere az úgynevezett habparty-nak volt, ahol a mesterségesen előállított habban a gyerekek boldogan visongva ugrándozhattak.

Egész délután és este változatos programok várták a romtemplomhoz kilátogatókat. A főzőverseny mellett számos fellépő szórakoztatta az érdeklődőket, a kisebbeket pedig habparty, ugrálóvár, pónilovaglás, arcfestés és kisvasút várta.  Köszönöm mindenkinek, aki a színvonalas és családias rendezvény megtartásában közreműködött – írja a rendezvényről Fehér László polgármester közösségi oldalán.

Fotó: Facebook / Fehér László