2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 24o - 24o
Az ország 19 megyéjében

Borkai megnevezte azt a politikust, aki szerinte kirobbantotta a 2019-es botrányát

frisshirek.hu, 2023. június 11. - 15:30
Borkai megnevezte azt a politikust, aki szerinte kirobbantotta a 2019-es botrányát

Szerinte Czeglédy Csaba, a DK szombathelyi politikusa áll a botrány kirobbantása mögött, bár nincs erre bizonyítéka. Czeglédy Facebook-bejegyzésében újra cáfol.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Borkai Zsolt a Heti Napló műsorvezetőjének, Sváby Andrásnak adott interjút, amit vasárnap este 19 órakor láthatnak az ATV-n. Az interjúban többek között újraindulásáról is beszélni fog.

Borkai kiemelte a beszélgetés során, hogy bizonyítéka nincs rá, azonban "úgy gondolja", hogy a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusa, Czeglédy Csaba állhat  abotrány kirobbantása és a lavinát elindító "ördög ügyvédje" blog mögött - írja a Nap Híre.

Czeglédy ezt írja Facebook-oldalán:

"Borkai nem hülye, ezért biztosan gyanús neki, hogy Kubatov egy évvel a botrány kirobbanása előtt már tudott a felvételekről, ráadásul személyesen ismeri azt a személyt, aki a vád szerint az elkészítésük mögött áll. Ráadásul Kubatov a botrány kirobbanásának kezdete előtt egy nappal már pontosan tudta, milyen tartalmú dolgok fognak megjelenni, még a narratívát is ismerte. Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy Kubatov tőlem tudta, mi fog Borkai és haverjai nyakába zúdulni. Borkai sem gondolja így. Ezért aztán nem rajtam áll bosszút, hanem a volt fideszes haverjain.

Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy Kubatov tőlem tudta, mi fog Borkai és haverjai nyakába zúdulni.
Borkai sem gondolja így.
Ezért aztán nem rajtam áll bosszút, hanem a volt fideszes haverjain.
A visszavágás része, hogy elindul jövőre a polgármester választáson megkeserítve azok életét, akik elárulták és cserbenhagyták."
Áprilisban cáfolta a politikus, hogy ő lenne az ördög ügyvédje, és kijelentette: nem érzi magát bűnösnek, ugyanakkor megjegyezte, "bárki is csinálta, zseniális volt. Büszke lennék rá, ha én lennék Az ördög ügyvédje".
Fotó: Borkai Zsolt Facebook-oldala