2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében

„Napraforgással” vádolják Radnóti Ákost

frisshirek.hu, 2023. június 07. - 19:15
„Napraforgással” vádolják Radnóti Ákost

Most erkölcsi aggályai vannak, régen nem volt probléma.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Győr alpolgármesterét „napraforgással” vádolja számtalan győri, sok negatív véleményt kapott Borkai Zsolt múlt heti GYAC-megválasztása óta, amiről egész egyszerűen Radnóti kivonult, hiszen állítása szerint ő nem volt ellenfele Borkainak.

Ez városi pletykák szerint nem igaz, simán csak leszavazták az alpolgármestert.

Sokan nem értették a negatív hangvételét Borkaival szemben, hiszen jól emlékeznek még arra, amikor az ő polgármestersége alatt Radnóti keményen kiállt mellette, sőt, a szexbotránya alatt is, miközben most erkölcsi aggályokat fogalmaz meg vele szemben.

Kiállása olyan volt, akárcsak most Dézsinél.

Ezt talán munkatársak között érthető, de vajon Dézsivel szemben is csak addig érvényes ez, amíg a polgármesteri székben van?

Közösségi oldalakon azzal érvelnek ellene, hogy jól helyezkedik, és mindig oda kedves, ahova éppen az érdekei kívánják. Persze a saját közösségi oldalán ilyen véleményeket nem lehet olvasni, hiszen beszámolók szerint már fél Győr tiltva van, és csak pozitív hangvételű kommentek maradhatnak, így pedig egyszerű – látszólag - népszerű politikusnak lenni.

Hogy jogos-e az emberek felvetése, az legközelebb akkor fog kiderülni, amikor Dézsi nem lesz polgármester, és esetlegesen szembe kerülnek az érdekel. Addig is Radnóti magáévá tette a híres szlogent is:

Szívügyünk Győr!

Fotó: Radnóti Ákos Facebook-oldala