2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 25o - 25o
Az ország 19 megyéjében

„Keszthely Városért” kitüntetést vehetett át a város rendőrkapitánya.

frisshirek.hu, 2023. június 06. - 13:13
„Keszthely Városért” kitüntetést vehetett át a város rendőrkapitánya.

Keszthely Város Önkormányzatának Közgyűlése 2023. június 3-án, a Fő téren tartott város napi ünnepségen „Keszthely Városért” kitüntetést adományozott dr. Andor László rendőr alezredesnek, a Keszthelyi Rendőrkapitányság vezetőjeként végzett eredményes munkájának elismeréseként.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A díjat azoknak a személyeknek ítélik oda minden évben, akik munkájukkal vagy kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak Keszthely jó hírnevének növeléséhez, maradandóan és kimagaslóan gazdagították a város értékeit.

A díjat Nagy Bálint helyi országgyűlési képviselő, valamint Manninger Jenő Keszthely város polgármestere adták át, akik köszönetet mondtak a városi rendőrkapitányságon végzett munka magas színvonaláért.

Fotó és forrás: police.hu