2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 25o - 25o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Folytatódik a Szent Márton utcai csomópont felújítása

frisshirek.hu, 2023. június 02. - 12:12
Folytatódik a Szent Márton utcai csomópont felújítása

 A terveknek megfelelően halad a szombathelyi kereszteződés felújítása.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Menetrend szerint folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása. A gázművek június 5. hétfőtől várhatóan június 20-ig a Vörösmarty utca északi végén található gázvezeték rekonstrukcióját végzik. Ehhez a középső sávok lezárása szükséges, a Vörösmarty utcából a Szent Márton utcára jobbra és balra is csak egy-egy külső sávon lehet majd kikanyarodni.

A sávszűkítések és munkálatok miatt a Vörösmarty utca belváros felőli oldalán, a Szent Márton utca és a Kisfaludy utca közötti részen lévő parkolók is lezárásra kerülnek. Kérjük, hogy június 5. reggel 6 óráig gépjárműveikkel hagyják el a kijelölt területet.

Folytatódik a korábban megkezdett gázvezeték rekonstrukciója is a Szent Márton utca északi oldalán, a Vízügyi Igazgatóság épülete előtt, ezért a munkálatok ideje alatt a Szent Márton utcából nem lehet majd jobbra kanyarodni a Vörösmarty utca irányába.

Június 12-től a távhő munkatársai is megkezdik a Szent Márton utca alatt húzódó távhővezeték cseréjét, az ezzel kapcsolatos információkkal később fogunk jelentkezni – olvasható a szombathelyi önkormányzat szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

Fotó: szombathely.hu