2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 24o - 24o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Új plébánosokat neveztek ki Sárváron

frisshirek.hu, 2023. június 01. - 14:11
Új plébánosokat neveztek ki Sárváron

Az új megyéspüspök augusztus 1-jei hatállyal döntött a személyi változások mellett.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Dr. Székely János megyéspüspök 2023. augusztus 1-jétől az alábbi személyi változásokat rendelte el Sárváron:

"Wimmer Roland sárvári plébánost eddigi megbízatásai alól felmentve az Egyházmegye Gazdasági Helynökévé nevezem ki, és egyben megbízom a szombathelyi Zárdatemplom lelkipásztori ellátásával.

Majlát Tihamér atyát a celldömölki Szent Miklós Plébánia új plébánosává nevezem ki, megbízva a celldömölki Szent Benedek Katolikus Iskola iskolalelkészi teendőivel.

Böjti Balázs atya lesz a Vasszécsenyi Plébánia új plébánosa.

A sárvári Szent László Plébánia új plébánosa Várhelyi Tamás atya lesz, megbízva őt a sárvári Szent Miklós Plébánia irányításával is.

Sárvári plébános-helyettesi minőségben Óra Krisztián lesz a sárvári Szent László Katolikus Iskola iskolalelkésze, rá bízva a sárvári Szent Miklós Plébániához tartozó egyházközségek lelki gondozását.

Kirchknopf Gergely sárvári káplán lesz" –írta meg a Sárvár Lendületben oldal.

Fotó: Facebook / Sárvár Lendületben