2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 24o - 24o
Az ország 19 megyéjében

Lopott ékszerek tulajdonosait keresi a rendőrség

frisshirek.hu, 2023. június 01. - 09:44
Lopott ékszerek tulajdonosait keresi a rendőrség

Feltehetően Komárom-Esztergom vármegyéből lopták el az ékszereket.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A győri rendőrök lopásból származó ékszerek tulajdonosainak jelentkezését várják, amiket a P. Lajos és társai elleni büntetőeljárás folyamán találtak.

Feltételezésük szerint a képeken látható ékszereket az elkövetők 2023. februárjában Komárom-Esztergom vármegyében végrehajtott bűncselekményük során lopták el. Az aranynak látszó nyakláncot, karláncot, illetve 1 pár fülbevalót a győri rendőrök lefoglalták.

A rendőrség kéri, hogy aki az ékszereket sajátjaként felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívót.

Fotó: Győr Moson Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala