2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Szombathely: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Már most esélyeket latolgatnak a győriek: vajon ki lesz a következő polgármester?

frisshirek.hu, 2023. május 30. - 11:12
Már most esélyeket latolgatnak a győriek: vajon ki lesz a következő polgármester?

Nem lesznek jó választási helyzetben a győriek, hacsak addig nem fut be egy tuti jelölt, aki megharcol majd a polgármesteri címért!

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A közösségi oldalakon már most téma, hogy ki fogja átvenni Dézsi Csaba András helyét Győrben, ugyanis arra gyanakodnak a helyi emberek, hogy neki még egyszer nem szavaznak bizalmat. Sokan bírálják a tevékenységét, a kommunikációs stílusát, és bizony olyan hangokat is lehet hallani - informátorunk szerint, még a városházán belül is -, hogy minden nagy projekt, amiért most Ő zsebeli a dicséretet, azt mind elődjének, Borkai Zsoltnak köszönhető, hiszen ezeket még Ő indította el, pusztán a végkifejlet már nem nála landolt…


A győriek szerint esélyes lehet a vezetői címre a jelenlegi alpolgármester, Radnóti Ákos is, bár sokak szerint ő inkább „aprózza” magát, és nem gondolkodik nagyban. Kétségtelen, hogy sok kis helyes projektet megvalósított Levendula ligettől kezdve, padokon át a telefülkéig, és a közösségi mediat is profin használja. Igyekszik minél színesebb eseményeket posztolni, hogy több ember tudjon vele azonosulni, no, de nem biztos, hogy mondjuk egy lekváros bukta sütése fogja előre lendíteni politikai pályafutását, és besegíteni őt a polgármesteri székbe.


( A lekváros bukta receptjét egyébként tudósítónk kipróbálta és sajnos hibás. Fél kiló lisztnél jelentősen több kell bele. )


Győr várja az erős jelölteket, akik biztos kézzel tudják irányítani a várost, ám az ellenzéki oldalról sem látnak potenciális embert. Talán egy független, még csak háttérben munkálkodó ismeretlen lehet a befutó?


Fotó: Radnóti Ákos Facebook oldala