2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Ezüst minősítést kaptak a celldömölki énekesek

Hajmási Judit, 2023. május 18. - 12:13
Ezüst minősítést kaptak a celldömölki énekesek

A "Tiszán innen, Dunán túl" népdaléneklési verseny országos döntőjében szerzett ezüst minősítést a celldömölki Vasi Legények Énekegyüttes.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az országos versenyt három korcsoportban és három kategóriában rendezték meg. A versenyre bárki nevezhetett, ha nem énektagozaton tanul

A celldömölki énekegyüttes a februárban megrendezett megyei versenyen kiemelt arany minősítéssel jutott be az országos döntőbe.

Újabb siker! A gimnázium Vasi Legények énekegyüttese a Tiszán innen, Dunán túl népdalverseny országos döntőjén ezüst minősítést kapott! A csapat tagjai: Fábri Márk, Horváth Levente, Jankovics Patrik, Kiniczki Márton, Kisfalusi Dániel, Körtvélyesi Áron, Nádasdy Levente. Felkészítő: dr. Bérdiné Stipkovits Ildikó – írja közösségi oldalán a Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium.

A celldömölki csapatnak nem ez volt az első sikeres szereplése a versenyen. Korábbi években is értek már el hasonlóan szép eredményeket.

Fotó: Facebook / Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium