2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében

Ez hiányzott még Felcsútról: egy fedett műfüves pálya 800 millióért

frisshirek.hu, 2023. május 16. - 09:52
Ez hiányzott még Felcsútról: egy fedett műfüves pálya 800 millióért

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzésében közzétette, most éppen milyen csaknem milliárdos értékű fejlesztést valósítanának meg közpénzen Orbán Viktor családi háza tőszomszédságában.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Örömhír! A felcsúti focisuli alapítvány fedett műfüves kispályát épít

- jelentette be iróniától sem mentesen Hadházy Ákos a Facebook-oldalán. A független országgyűlési képviselő a közzétett dokumentumok alapján arról is beszámolt, hogy hazánk elsőszámú gázszerelője, pontosabban leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc, aki a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumi elnöke,

800 millió forint állami támogatást igényelt a beruházáshoz.
Nincs okunk kételkedni benne, hogy meg is kapta. Mert szankciók ide, az európai rekord infláció miatt milliók megélhetési válsága oda, a pályák fűtése nem elég, mostantól az aranylábúaknak is fűtött füves pálya kell

- tette hozzá szarkasztikusan Hadházy Ákos bejegyzésében. A politikus kiemeli, hogy bár hatalmas stadion áll már a kis településen, ezek szerint erre a műfüves létesítményre még mindenképp szükség volt ahhoz, hogy hátha saját nevelésű játékosai is legyenek a Felcsút FC-nek.

Az országgyűlési képviselő emlékeztetett arra is, hogy Mészáros Lőrinc vagyona tavaly

percenként 340 ezer forinttal nőtt, tehát innen nézve 5 nap elég lett volna ahhoz, hogy az igényelt közpénzt saját maga teremtse elő.

Rejtély, vajon miért fordult mégis helyette az államhoz?

A kiemelt kép forrása: Wikipédia