2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 24o - 24o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Szülőfalujában emlékeztek Berzsenyi Dánielre

frisshirek.hu, 2023. május 08. - 16:51
Szülőfalujában emlékeztek Berzsenyi Dánielre

A költő születésének 247. évfordulóján, szülőfalujában, Egyházashetyén emlékezett és koszorúzott a celldömölki városvezetés.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A hétvégén Berzsenyi Dániel költő születése 247. évfordulójának alkalmából szülőhelyén, Egyházashetyén a Berzsenyi-ház előtt rendeztek ünnepséget. Az ünnepi szavalatokat és szónoklatokat követően Berzsenyi szülőházának falán a celldömölki önkormányzat nevében Hencz Kornél alpolgármester úr, a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár nevében Németh Tibor könyvtárvezető úr helyezte el az emlékezés koszorúit – számolt be a megemlékezésről Fehér László celldömölki polgármester közösségi oldalán.

Fotó: Facebook / Fehér László