2024.04.15., hétfő - Anasztázia, Tas
Szombathely: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Nincs áttét Reviczky Gábor szervezetében

frisshirek.hu | 2023. március 25. - 15:00
Nincs áttét Reviczky Gábor szervezetében

Reviczky Gábor megkapta a PET-CT vizsgálat eredményét, amely alapján nem találták áttét nyomát a szervezetében. A színésznél az év elején állapították meg, hogy prosztatarákban szenved, és azóta már túlesett a műtéten.

Csak a két nyirokcsomóm van egy kicsit megduzzadva, de szerencsére a rákos sejtek nem szóródtak szét a szervezetemben. Célzott besugárzást fogok majd kapni, ám azt egyelőre még nem tudom, mikor kezdik a kezeléseket. Várok a soromra, mint – sajnos – nagyon sokan

– mondta a színész a Blikknek.

A Telex szemléje szerint Reviczky szervezetében évek óta jelen lehet az kór, de ő csak decemberben fordult orvoshoz,mivel nem voltak jellemző tünetei. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész korábban azt nyilatkozta, hogy amennyiben kezelőorvosai kemoterápiát írnak elő a számára, azt visszautasítja, mert az az egész szervezetet érintené.

A színész arról is beszélt a Blikknek, hogy a pandémia alatt egy barátja kemoterápiás kezelése késve kezdődött meg a vírushelyzet miatt, így rajta már nem tudtak segíteni. Igaz, az ő helyzete annyiban is különbözött, hogy nála áttéteket is kimutattak.

Reviczky Gábor a betegsége ellenére folyamatosan dolgozik. Hamarosan folytatódik a Mi kis falunk című sorozat, júniusban pedig alkotásban is játszik majd egyszerre. 
Megcsináljuk az Oszlopos Simeont, folytatjuk a Hungarikumok nyomában sorozatot és a Mi kis városunkat is, amelyben magyarországi településeket mutatunk be. Ezek nagyon izgalmas feladatok, amiket izgatottan várok, hiszen szerencsére jól érzem magam és abszolút pozitívan állok a betegséghez. Tudom, hogy csak így lehet meggyógyulni

– mondta a Blikknek a színész.

Fotó: Facebook / Reviczky Gábor