2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szombathely: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Nagy Feró: Én Fidesz-csicska vagyok

frisshirek.hu, 2023. március 26. - 09:00
Nagy Feró: Én Fidesz-csicska vagyok

„Én egy olyan 6-7 éve jöttem rá a dologra, hogy ki kell állni, és meg kell mondani, hogy: Igen, igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok. Az. És akkor mi van?” – mondta Nagy Feró egy Menczer Tamás külügyi államtitkár Facebook-oldalára felkerült videóban, amelyet a hvg.hu vett észre.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A „polgári kibeszélő” címen futó Budakörnyéki Kommentár március 23-i beszélgetésének házigazdája a térség országgyűlési képviselőjének posztját is betöltő fideszes Menczer Tamás volt. Ő itt gyorsan hozzá is tette, hogy ő is Fidesz-csicska.

"Amikor kérdezik, miért a Viktor, akkor azt válaszolom: mondjál a túloldalról egyet, aki felveszi a versenyt! Elég csak egyet!"

- emelte ki.

Nagy Feró azt is mondta, hogy „segítenünk kell ennek a kormánynak, mert zseniális emberek vannak benne”. Nagy Feró egyébként a héten azért került be a hírekbe, mert tagja lett a Demeter Szilárd által megalakított Petőfi Zenei Tanácsnak.

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt