2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Szlovák férfi fosztogatta végig hazánkat, elkapták a rendőrök

frisshirek.hu, 2023. március 18. - 12:00
Szlovák férfi fosztogatta végig hazánkat, elkapták a rendőrök

Edzőtermekbe és fürdőkbe járt lopni egy 39 éves szlovák férfi Magyarországon. A szegedi rendőrök a fővárosi búvóhelyén elfogták a tettest.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A szinte az egész országban – Szegeden, Mórahalmon, Hódmezővásárhelyen, Komlón, Debrecenben, Szekszárdon, Mohácson, Dunaújvárosban, Pécsett, valamint a fővárosban – elkövetett bűncselekményekkel gyanúsított 39 éves szlovák állampolgárt fogtak el a szegedi rendőrök a napokban a fővárosban.

A police.hu információi szerint a rajtaütés során a bűncselekményből származó tárgyi bizonyítékok is előkerültek.

Mint kiderült, a szlovák férfi hónapok óta járta az országot, konditermeket, fürdőket látogatott, ahol öltözőszekrényeket tört fel, és az ott elhelyezett értékeket vitte magával.

A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóságának támogatásával, országos koordinácó keretében göngyölítette fel a szálakat. A különös és többszörös visszaeső férfit összesen 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg a szegedi nyomozók, de bűnlajstroma tovább bővülhet.

A férfi egyelőre nem működik együtt a hatóságokkal, így vallomást sem tett. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

Fotó: police.hu