2024.02.29., csütörtök - Antónia, Elemér
Szombathely: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Szlovák férfi fosztogatta végig hazánkat, elkapták a rendőrök

frisshirek.hu | 2023. március 18. - 12:00
Szlovák férfi fosztogatta végig hazánkat, elkapták a rendőrök

Edzőtermekbe és fürdőkbe járt lopni egy 39 éves szlovák férfi Magyarországon. A szegedi rendőrök a fővárosi búvóhelyén elfogták a tettest.

A szinte az egész országban – Szegeden, Mórahalmon, Hódmezővásárhelyen, Komlón, Debrecenben, Szekszárdon, Mohácson, Dunaújvárosban, Pécsett, valamint a fővárosban – elkövetett bűncselekményekkel gyanúsított 39 éves szlovák állampolgárt fogtak el a szegedi rendőrök a napokban a fővárosban.

A police.hu információi szerint a rajtaütés során a bűncselekményből származó tárgyi bizonyítékok is előkerültek.

Mint kiderült, a szlovák férfi hónapok óta járta az országot, konditermeket, fürdőket látogatott, ahol öltözőszekrényeket tört fel, és az ott elhelyezett értékeket vitte magával.

A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóságának támogatásával, országos koordinácó keretében göngyölítette fel a szálakat. A különös és többszörös visszaeső férfit összesen 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg a szegedi nyomozók, de bűnlajstroma tovább bővülhet.

A férfi egyelőre nem működik együtt a hatóságokkal, így vallomást sem tett. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

Fotó: police.hu