2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Sárvári lett az év polgárőr egyesülete

frisshirek.hu, 2023. március 13. - 11:05
Sárvári lett az év polgárőr egyesülete

Az Országos Polgárőr Szövetség 1848-49 forradalom és szabadságharc 175. évfordulójára emlékezve, megtartotta éves ünnepségét. A díjakat ezúttal Rétvári Bence miniszterhelyettestől és dr. Túrós András, az OPSZ elnöke adta át.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetésben részesítette a Sárvár Város Polgárőr Egyesületet, az elismerést Varga Miklós elnök vette át dr. Rétvári Bence miniszterhelyettestől és dr. Túrós Andrástól, az OPSZ elnökétől.

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége a Polgárőrséggel végzett kiemelkedő együttműködése elismeréseként az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntetésben részesítette Némethné Cseh Margitot, a Sárvár Városi Polgárőr Egyesület tagját.

„Szeretném megköszönni egyesületünk valamennyi polgárőrének, ifjú polgárőrének az elmúlt időszakban elvégzett munkáját! Szeretném szintén megköszönni a polgárőr családtagok, a kiemelt és anonim támogatók segítségét! És nem utolsó sorban köszönöm a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetség Elnökségének jelölését, a sárvári járási polgárőr egyesületek, és a közösségi szolgálatos diákok aktív közös munkáját!” – olvasható az egyesület közösségi oldalán Varga Miklós bejegyzése – olvasható a Sárvár Lendületben Facebook oldalon.

Fotó: Facebook / Sárvár Lendületben