2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Gázpalackokkal teli ház égett Kőszegen

frisshirek.hu, 2023. március 13. - 10:35
Gázpalackokkal teli ház égett Kőszegen

Hétfőn hajnalban a kőszegi tűzoltók oltották el azt a tüzet, amelyben több gázpalack megsemmisült egy kigyulladt melléképületben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kigyulladt egy melléképület Kőszegen a Lékai úton, hétfő hajnalban. Az épületben raklapokat is tároltak, így a lángok gyorsan felcsaptak.

A tűzben több palack megsemmisült, de a veszély ellenére a tűzoltók mentették a menthetőt és több palackot sikerült időben kivinni.

A lakók az épületet időben elhagyták, így a tűzeset során személyi sérülés nem történt.

A tűz nagysága miatt több tűzoltó egység vonult a helyszínre. Szombathely/1, Szombathely/Víz, Kőszeg/1, Kőszeg/Tartalék csapatai is részt vettek az oltásban – olvasható a Kőszegi Önkormányzati Tűzoltóság közösségi oldalán.

Fotó: Facebook / Kőszegi Önkormányzati Tűzoltóság