2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Megyebajnok a sárvári U9 futsal csapat

frisshirek.hu, 2023. március 08. - 11:35
Megyebajnok a sárvári U9 futsal csapat

Pontveszteség nélkül lett megyebajnok a sárvári U9 futsal csapat.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Foci Futball Club U9-es csapata 6 mérkőzésen 6 győzelemmel jutott be a vármegyei futsal felsőházi rájátszásába, ahol szintén kétfordulós rendszerben pontveszteség nélkül megyebajnokok lettek. Farkas Benedek 21 góllal gólkirály lett.

Körmenden a Kék Sünik által kiírt 9 csapatos utánpótlás tornán szintén első helyezést ért el a Foci FC U9-es csapatat, 3 győzelemmel és 1 döntetlennel lettek tornagyőztesek.

Csapattagok: Bíró Zsombor, Farkas Benedek, Pupp Elza, Horváth Áron, Zsuppán Zétény, Joó Lujza, Pitzinger László, Szabó Sára, Molnár Márkó, Dancs Márkó, Balázs Denisz, Király Elina – olvasható a Sárvár Lendületben közösségi oldalon.

Ami külön érdekesség, hogy itt a fiúk mezőnyében lányok is játszhatnak.

Fotó: Facebook / Sárvár Lendületben