2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Szombathely: 3o - 6o
Az ország 19 megyéjében

Kéjre vágyott, pórul járt: hatvanötezer forintba került az elmaradt pásztoróra Salgótarjánban

frisshirek.hu | 2023. március 07. - 18:19
Kéjre vágyott, pórul járt: hatvanötezer forintba került az elmaradt pásztoróra Salgótarjánban

Szexhirdetésre érkezett vendéget lopott meg egy salgótarjáni pár, az ügyészség vádat emelt ellenük. Az elkövetők 65 ezer forintot emeltek el az áldozatuktól, míg a férfi fürdött.

A Nógrád Vármegyei Főügyészség keddi közleménye szerint a 26 éves nő egy internetes oldalon hirdette szexuális szolgáltatások nyújtását, a megadott telefonszámon leszervezett találkozókat pedig az élettársával közösen bérelt salgótarjáni lakásra beszélte meg.

Egy októberi éjszakán egy férfi érkezett a nőhöz, aki látta, hogy sok pénz van az ügyfelénél. Amíg utóbbi fürdött, a kéjhölgy megosztotta észrevételeit a konyhában megbúvó élettársával, aki gyorsan ellopta a vendég ruhájából annak 65 ezer forintját.

Ezután a nő azzal az ürüggyel, hogy a féltékeny barátja telefonált és pár percen belül hazaérkezik, elküldte a kuncsaftot. A hoppon maradt ügyfél már a lépcsőházban rádöbbent, hogy ellopták az összes pénzét és a földszinten, a liftnél számon kérte a házból sietősen távozó párt, akik azonban azt is letagadták, hogy ismerik őt, majd egy autóval elhajtottak.

Az ügyészség az élettársakat lopás vétségével vádolta meg, és kezdeményezte, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés alkalmazásával – azaz az enyhébb súlyú bűncselekményeknél a bíróság tehermentesítését célzó eljárás keretében – szabjon ki velük szemben pénzbüntetést.

Illusztrációs fotó: pixabay.com