2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Nem tetszik a kőszegieknek a Tesco új nyitvatartása

Hajmási Judit, 2023. március 03. - 15:36
Nem tetszik a kőszegieknek a Tesco új nyitvatartása

Gazdasági megfontolással indokol a vezetőség, a helyieknek viszont sok kellemetlenséget okoz, hogy reggel 6 óra helyett, csak 7-kor nyit a kőszegi Tesco.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Gazdasági megfontolással indokol a vezetőség, a helyieknek viszont sok kellemetlenséget okoz, hogy reggel 6 óra helyett, csak 7-kor nyit a kőszegi Tesco.

Az országban több helyen is a megyében Szombathelyen és Kőszegen változtatott nyitvatartásán a Tesco.

Olvasónk méltatlankodott a közösségi médiában, hogy a kőszegi Tesco hipermarket nyitvatartásának kezdő időpontja 6-ról 7 órára változott. Így sok dolgozó, szülő nem tudja elintézni a bevásárlását munka előtt – írta meg a nyugat.hu.

A vásárlók felháborodása jogos, hiszen a változás március 1-jén úgy lépett életbe, hogy arról a helyiek nem voltak megfelelően tájékoztatva. A módosítást a cég központja is megerősítette, ugyanakkor a honlapjukon tegnap este is még a régi időpontok szerepeltek, de ezt ma reggelre javították.

János elmondása szerint, aki korábban rendszeresen jár ide, már régóta érezni lehet, hogy gond van az áruház üzemeltetésével. A reggeli és a délutáni órákban gyakorlatilag sosincs pénztáros, az üzlet csak az önkiszolgáló kasszákkal működik. De eddig legalább meg tudta venni ott a hideg élelmét az egész napra. Most már erre sincs lehetősége, mert 7:10-re már bent kell lennie a munkahelyén, hogy a fél nyolckor kezdődő műszakot el tudja kezdeni.

Anita kismama, őt a későbbi nyitás kevésbé érinti, de az önkiszolgáló kasszákat ő sem szereti, mert babakocsival és 2 kisgyerekkel túl macerás számára annyifelé figyelni.

A cég vezetése ígéretet tett arra, hogy ha a vásárlói vélemények azt tükrözik, akkor újra felülvizsgálja az üzletek nyitvatartási idejét.

Fotó: google.hu