2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Megyei bajnok lett Sárvár U13 Futsal csapata

frisshirek.hu, 2023. február 28. - 16:03
Megyei bajnok lett Sárvár U13 Futsal csapata

Igazi csapatmunkával lett bajnok a sárvári U13 futsal csapat, 16 csapat közül bizonyultak a legjobbnak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Sárvár FC  labdarúgói sikerrel vették az akadályokat és bejutottak a rájátszás legjobb 4 csapata közé (Haladás VSE, Lurkó UFC, Celldömölki VSE, Sárvár FC), ahol két forduló keretein belül mérkőztek meg a csapatok egymással.

Büszke vagyok a srácokra, mert összességében, a hibák ellenére, a jó játék mellé, küzdeni akarásból "jelesre" vizsgáztak, és a virtuális tabella élén zártak, első helyezettek lettek

- mondta Klauzer Ádám edző, aki hozzátette: a legfontosabb, hogy kiváló színvonalú mérkőzéseket játszottunk, ami a fejlődésünket szolgálja és a gyerekek egy újabb élménnyel tértek haza! Köszönjük a szurkolóknak, szülőknek, hogy mindvégig buzdították csapatunk – olvasható a Sárvár Lendületben közösségi oldalán.

Fotó: Facebook / Sárvár Lendületben