2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

„Jézus másik neve Viktor, pont, mint Orbánnak” – mondta az amerikai ördögűző Szombathelyen

frisshirek.hu, 2023. február 19. - 19:00
„Jézus másik neve Viktor, pont, mint Orbánnak” – mondta az amerikai ördögűző Szombathelyen

Szentmisét tartott Szombathelyen Jim Blount amerikai ördögűző atya, aki február 14-én Orbán Viktort is meglátogatta, erről a Frisshirek.hu is beszámolt. A pap elkésett a szombathelyi miséjéről, mert „nagyon rossz kisfiú voltam”. Kifejtette, azért késett, mert Orbánnal találkozott.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Telex szerint Orbán eredetileg csak öt-tíz percet beszélt volna vele, de végülis hosszabb lett a megbeszélés. A pap megajándékozta a miniszterelnököt Szűz Mária szobrával, hogy ő vigyázzon rá.

A mise alatt megosztotta az egybegyűltekkel:

az országnak „nagyon jó miniszterelnöke” van.

Hozzátette, tudott már róla amerikai plébániájának egyik tagjától, aki azt is mondta neki korábban, hogy „Magyarország? Nekik nagyszerű miniszterelnökük van!”. Majd megosztott egy "titkot" is, amiről eddig máshol nem beszélt.

„Szeretnék elmondani nektek egy titkot Jézusról és egy titkot a miniszterelnökről. Tudjátok, hogy Jézusnak van egy másik neve is? Elmondom nektek. Jézus másik neve Viktor”.

Blount szerint Jézus azért Viktor, mert legyőzhetetlen. Arról kifejtette véleményét:

„senki nem tudja Jézust legyőzni. Az ördög sem. Soros György sem”.

Az Egyházmegye azt írta: Blount „prófétikus beszédei” afféle „ébresztőként hatottak hazánk lelkiségi mozgalmaira”, pláne, hogy az egyházmegye „számos testi-lelki gyógyulásról és megtérésről kapott hírt [Blount] látogatása után”.

Ahogy a Frisshirek.hu is megírta, múlt évben a Szeretetláng fesztiválra érkezett Magyarországra előadóként - emlékezett vissza a propeller.hu. Még akkor mondta, hogy az Úr megmutatta neki, hogy Magyarországot a közeljövőben valamilyen támadás éri, amely azonban imával elhárítható lenne:

"LÁTTAM EGY FEKETE SZÍNBE ÖLTÖZÖTT, FELFEGYVERZETT HADSEREGET, AMI MEGTÁMADTA MAGYARORSZÁGOT, ÉS BEVONULT ANNAK TERÜLETÉRE. E HADSEREG SZELLEMI HÁTTERE UGYANAZ, MINT A KOMMUNIZMUSNAK ÉS ANNAK MAI FEJLETT VILÁGBELI UTÓDAINAK."

Az atya szavait a 20. perctől hallgathatják meg.

Fotó: youtube vágókép a miséről