2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Elkezdődött a LED izzók osztása

frisshirek.hu, 2023. február 17. - 12:20
Elkezdődött a LED izzók osztása

A múlt héten megérkeztek Szombathelyre az ingyenesen igénylhető LED izzók, a héten pedig már el is kezdték osztani őket.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Hosszú hónapok szervezőmunkája ér most révbe. Még novemberben írta ki a város vezetése a pályázatot, amelyről a Frisshírek.hu is beszámolt, hogy a helyiek ingyenesen juthatnak energiatakarékos LED izzókhoz.

Január 15-én lezárult a pályázat, most pedig már városszerte osztják a megérkezett izzókat.

Megkezdtük az 58 ezer 267 darab LED izzó kiosztását. Minden regisztrálót (több mint 4300 család) külön értesítünk, hogy mikor tudja átvenni a saját névre szóló csomagját. Olcsóbb villanyszámla, környezetbarát város. Tesszük, amit tudunk! Éljen Szombathely – írta meg közösségi oldalán Nemény András a város polgármestere.

Fotó: Facebook / Nemény András