2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Sárváron készült fotóval köszöntötte a Házasság hetét Novák Katalin

frisshirek.hu, 2023. február 15. - 15:55
Sárváron készült fotóval köszöntötte a Házasság hetét Novák Katalin

Hétfőn kezdődött az idei év Házasság hete programsorozat, amely a házasság fontosságára hívja fel a figyelmet.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Házasság Hete Szervezőbizottsága által koordinált központi programok fővédnöke Novák Katalin köztársasági elnök és férje, Veres István – írja a program hivatalos oldala.

Novák Katalin pedig egy olyan fotóval jelezte az esemény kezdetét, amely tavaly készült róluk Sárváron.

Talán nem véletlenül választották ezt a fotót, ugyanis Veres István, a köztársasági elnök férje egy tavalyi interjúban beszélt arról, hogy a kapcsolatuk kezdetét a feleségével 1999 nyarától számítják, egy Rába folyón zajló kenutúrától. „Egy hajóban eveztünk Szentgotthárdtól Sárvárig, s tesszük ezt képletesen azóta is” – nyilatkozta Veres István, írta meg a Sárvár Lendületben Facebook oldala.

A Házasság hetét egyébként 2008 óta ünnepeljük Magyarországon, de maga a kezdeményezés még bő két évtizeddel ezelőtt Angliából indult el.

Szeretetbe kapaszkodva. Istvánnal mi 21 éve kapaszkodunk együtt a szeretetbe - írta Novák Facebook-bejegyzésében, és megmutatta esküvői képeit is.

Fotó: Facebook / Novák Katalin