2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Igazi hősként mondott köszönetet a sárvári tűzoltó

frisshirek.hu, 2023. február 15. - 16:20
Igazi hősként mondott köszönetet a sárvári tűzoltó

Hazatért Törökországból a Hunor mentőosztag, köztük Veiczer Krisztián sárvári tűzoltóparancsnok is. Csapatuk 17 embert mentett ki élve a romok alól.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Közösségi oldalán mondott köszönetet a sok kedves szóért és biztatásért, amit a Törökországban töltött napokért kapott. A sárvári tűzoltó főtörzsőrmester a HUNOR csapat tagjaként vett részt a mentési munkálatokban. Veiczer Krisztián tűzoltó főtörzsőrmester, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományában gépjárművezetőként teljesít szolgálatot.

Tisztelettel köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt napokban nyomon követte a HUNOR kutató - mentő csapat munkáját a törökországi földrengés helyszínén!

Köszönöm, hogy szurkoltatok nekünk, köszönöm, hogy aggódtatok értünk!

A HUNOR 17 elveszett embert kutatott fel a romok alatt és adott vissza az életnek, a szeretteinek, és 29 főt adott vissza a családjának, hogy megadhassák nekik a végtisztességet, és méltósággal helyezhessék őket örök nyugalomra – írta posztjában Veiczer Krisztián.

Fotó: Facebook / Ágh Péter