2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Jól szerepeltek a vasi iskolák – megjelent a TOP100-as lista

frisshirek.hu, 2023. február 08. - 11:50
Jól szerepeltek a vasi iskolák – megjelent a TOP100-as lista

Az ország harmadik legjobb szakközépiskolája lett a szombathelyi Rudas, vagy hivatalos nevén a Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Technikum. De több megyei iskola is bekerült a legjobb 100-ba.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Minden évben legalább akkora az izgalom az iskolai rangsorolásoknál, mint a felvételi ponthatárok kihirdetésekor.

Idén is jól szerepeltek a vasi iskolák. A Rudas harmadik helyezése mellett, többen is felkerültek a listára.

Az országos TOP 100-ba több más vasi középiskola is bekerült: a rangsorban a 17. a Gépipari és Informatikai Technikum, az 50. a Kőszegi Evangélikus Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. A 70. a Hefele Menyhért Szakképző Iskola, a 75. a Savaria Technikum és Kollégium, a 83. a Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégium és a 94. a Puskás Tivadar Szakképző Iskola és Kollégium – írja közösségi oldalán Balázsy Péter megyei jegyző.

Fotó: Facebook / Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Technikum