2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Februárban befejeződhet a szombathelyi bölcsőde építése

frisshirek.hu, 2023. február 03. - 10:28
Februárban befejeződhet a szombathelyi bölcsőde építése

Végéhez közeledik az új Városligeti Bölcsőde építése. Februárban befejeződik a kivitelezés, márciusban helyükre kerülhetnek az új eszközök is, és elindulhat az engedélyek beszerzése.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A leendő bölcsőde belső tereiben a burkolatok már elkészültek, tart a szerelvényezés, lámpatestek elhelyezése. Az udvari játszóeszközök telepítése is megtörtént, a kerítés építése még folyamatban van. A kivitelezés februárban befejeződik, márciusban érkeznek az eszközök, bútorok és berendezések, ezzel párhuzamosan pedig engedélyek beszerzése is meg fog történni – írta meg Nemény András szombathelyi polgármester közösségi oldalán, miután megtekintették az épület készültségi állapotát.

Az új bölcsőde 48 új férőhelyet biztosít majd négy csoportszobában 664 négyzetméteren.

Fotó: Facebook / Nemény András