2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Szombathely: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Videóval köszöntötte Celldömölköt Fehér László

Hajmási Judit, 2023. január 04. - 11:28
Videóval köszöntötte Celldömölköt Fehér László

Rövid videóval köszöntötte az új évet a celldömölki polgármester a Facebookon.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Visszatekintéssel és pár mondatos értékeléssel köszöntötte a munkakezdést és az új évet Fehér László celldömölki polgármester.

Megköszönte a lakosságnak, hogy a nehéz gazdasági helyzetben is bizalommal vannak az önkormányzat felé, és hogy közösen tudtak ünnepelni az adventi időszakban.

A polgármester felidézte azt is, hogy a drasztikusan megemelkedett rezsiköltségek komoly kihívás elé állították a várost, de az első akadályokat jól vették.

Ha nehezen is, de sikerült megoldani a legfontosabb feladatokat. Most pedig az idei évre kell koncentrálnia a városnak.

A videóval szinte egyidőben jelent meg a kormány által támogatott települések listája, ahol kiderült, hogy Celldömölk is kapott a rezsiköltségek kompenzálásaként kicsivel több, mint 73 millió forintot az államtól. Ez az információ azonban a videó elkészültekor még nem állt a polgármester rendelkezésére.

Fotó: Fehér László Facebook-oldala