2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében

Szabó Tímea Németh Szilárdnak: Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te!

frisshirek.hu, 2022. december 19. - 17:40
Szabó Tímea Németh Szilárdnak: Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te!

Sokan felháborodtak azon, hogy Németh Szilárd fideszes rezsibiztos vasárnap finoman szólva is rendhagyó módon örült Argentína sikerének a franciákkal szemben. A politikus ugyanis arról posztolt a foci-vb döntőjét követően: „Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok”.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A hang.hu szúrta ki, hogy Szabó Tímea, a Párbeszéd parlamenti frakcióvezetője is leírta véleményét Németh Szilárddal, ezt kommentelte:

„Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te! Legalább tisztában lennél azzal, amit írsz, de még ahhoz sincs elég agyad! De legalább újra megmutattátok, hogy pontosan azért kell rendesen megfizetni a tanárokat, hogy nehogy olyan agyatlanok kerüljenek ki az iskolákból, mint te!”

Facebook-oldalon pedig leírta, hogy "Egyébként pedig az a minimum, hogy egy ilyen rasszista posztot azonnal töröl a csepeli pacalhuszár, aztán pedig gyorsan lemond."

Orbán Viktor gratulált elsőként az argentin győzelemhez, írta meg a Frisshirek.hu, és ezután, mintha központi utasításba adta volna, érdekes mód, a Fidesz politikusainak színe-java hirtelen argentin szurkoló lett, kezdve Novák Katalinnal, aki a háromgyerekes apukának gratulált. 

"Nem szoktam külföldi futball sikerekről megemlékezni, de a mai VB-döntő után tisztelettel és szeretettel hajtok fejet az argentin csapat és kapitánya, Messi előtt, aki megérdemelten teheti a világbajnoki trófeát a hiányzó helyre. Három kisfia is büszke lehet rá! "