2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében

Igazi őskövület mobilt használ Kövér László

frisshirek.hu, 2022. december 12. - 06:46
Igazi őskövület mobilt használ Kövér László
Még Orbán Viktornál is régebbi mobiltelefont használ a házelnök, amelyet egy múlt szerdai, az Országgyűlésben készült Facebook-fotóról szúrtak ki.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Németh Szilárd Fidesz-alelnök képén szúrta ki Kövér László házelnök telefonját a Blikk - írta meg a lap értesülését az rtl.hu. A Fidesz alelnöke szerdán tette közzé az ominózus képet, amelyről tett felismerést az Országgyűlésből megerősítettek a lapnak:

Kövér László egy Nokia egy 2001-ben gyártott 6310-es használ.

A Blikk egy telekommunikációs szakértőt is megkérdezett a darabbal kapcsolatban, aki elmondta, hogy egy a maiaknál strapabíróbb és praktikusabb készülék, hiszen nem lehet rajta internetezni és kamerája sincs.

Ahhoz képest egy mai okostelefont naponta többször is tölteni kell, a Kövér László-féle gép azonban kéthetes készenléti időt képes produkálni, és még rendes használat mellett is kibírhat egy hetet az akkumulátora. A Blikk felidézi azt is, hogy

a 2001-es Kövér-modell alulmúlja vagy túlszárnyalja a miniszterelnök által használt eszközt, ő ugyanis egy 2009-ben készített mobilt használ.

Orbán Viktor a 2010-es évek elejétől használhatja a Nokia 6700 Classic-ot, amely a Kövéréhez hasonlóan internetkapcsolat nélküli.