2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében

Szabadsajtó Klub! Valóban a szankciók a hibásak? - Új adás 18.00 órakor VIDEÓ

frisshirek.hu, 2022. december 09. - 17:55
Szabadsajtó Klub! Valóban a szankciók a hibásak? - Új adás 18.00 órakor VIDEÓ
Folytatódik a Szabadsajtó Klub, a Frisshirek.hu oldalán. A politikai háttérműsor továbbra is ragaszkodik a kiinduló koncepcióhoz: a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt kellő iróniával és humorral, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Gulyás Balázs publicista által vezetett Szabadsajtó Klub a régi gárdával folytatja a műsort, amelyhez alkalmanként más és más közéleti szereplő csatlakozik. A műsor állandó résztvevői: Tóta W. Árpád (HVG), Stumpf András (Válasz Online) és Tompos Ádám (Magyar Hang).

Az is kiderül, hogy vendégeink szerint hol tudna elhelyezkedni Matolcsy György a NER összeomlása után. Gulyás Balázs műsorvezető megjegyezte, hogy Tóta W. Árpád a műsorban találja ki, hogy legközelebb miről ír publicisztikát. Stumpf András a műsor közepén egyszercsak felkiált, hogy „nem vagyok Orbán Viktor!”. Tóta W. Hernádi Zsoltra csibészelteti Stumpfot, Gulyás pedig nem érti Tompos Ádám fiatalos szlengjét, aki pedig saját bevallása szerint „stumpfos” hangulatban van.

A mostani adás főbb témái:

  1. Matolcsy igazat mondott…  Működésképtelen a kormány gazdaságpolitikája! – állítja a Magyar Nemzeti Bank elnöke – és még nem törték be a fejét? 

A kormánymédia máris megtámadta, olvasható ITT.

  1. Olaj want for Christmas

Vége az üzemanyagárstopnak, a kormány szerint egy átlagos család 500 ezer forintot takarított meg vele. Valóban a szankciók a hibásak?

  1. Újabb tanárkirúgások…
    Ki meddig megy el?

+1 téma: Németh Szilárd mint választókerületi elnök kezdeményezte a csepeli Fidesz-szervezet feloszlatását. Mivel a rezsibiztos maga is a csepeli Fidesz tagja volt, ezért ezzel önmaga is elvesztette párttagságát, azt neki is újra kell kérvényeznie. Ti mely politikustól látnátok szívesen hasonló kamikaze-akciót? 

Ha szeretne értesülni műsorainkról, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra!