2023.09.28., csütörtök - Vencel
Szombathely: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében
Vas

Szombathelyen szelfizett Varga Judit miniszter

Hajmási Judit, 2022. november 29. - 10:23
Szombathelyen szelfizett Varga Judit miniszter
Hétfőn esti fórumon Hende Csaba országgyűlési képviselő vendége volt az igazságügyminiszter a vasi megyeszékhelyen.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Politikai fórumot tartott Hende Csaba és Varga Judit miniszter hétfőn délután a Haladás Sportkomplexumban. A fórumon szóba került természetesen a nemzeti konzultáció és annak sikeressége, valamint az orosz szankciók hatása is. Aki pedig akart, utána szelfizhetett is a miniszterrel. Varga Judit ez utóbbit tarthatta a legfontosabbnak, mert hivatalos Facebook oldalán külön posztot szentelt neki.

A rendezvényről mindkét politikus beszámolt közösségi oldalán, ahol a lelkes kommentek mellet megjelentek az enyhén felháborodott hangvételű vélemények is, amelyek arról szóltak, hogy a jelenlévők lenge öltözéke alapján ők biztosan nem 18 fokban ültek ott, mint a diákok az iskolában.

Fotó: Facebook/ Varga Judit