2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szombathely: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Városfejlesztésről tárgyalt Nemény András Barcelonában

frisshirek.hu, 2022. november 28. - 15:15
Városfejlesztésről tárgyalt Nemény András Barcelonában
A 100 Intelligens Város Kihívás Program keretein belül tartottak megbeszélést.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A program lényege, hogy az európai uniós forrásokat közvetlenül lehívhassák az önkormányzatok, és nem kormányzati intézkedésektől függjön a városok támogatása.

Különösen fontos ez most a programban egyedüli magyar városként részt vevő Szombathelynek. A program 1.0-ás szakasza – azaz a tervezési és mentorálási folyamat – ez év végével lezárul, a jövő év első negyedévében induló folytatás pedig már a források közvetlen lehívásához kapcsolódó előnyökről fog szólni. Az utazást teljes egészében a fogadó fél finanszírozta – számolt be a rendezvényről a város polgármestere Facebook oldalán.

Fotó: Facebook/ Nemény András