Napi gasztronómia: Németh Szilárd rezsibiztos pacalreceptje
frisshirek.hu, 2022. november 01. - 09:16

– This is the end: elkészült – így jelentette be Németh Szilárd, a kormány rezsibiztosa tegnap, hogy sikeresen befejezte a pacalfőzést. Mint írta: „Öreg marha bendője, recése és százrétűje a legjobb, csak türelem kell hozzá. Két óra abálás, 3-4 óra pergelés, rotyogtatás. Hmmm!”.
A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.
TámogatásNémeth Szilárd, az ország fő gasztronómus politusa most is beavatott a főzés apró rejtelmeibe. De akkor nézzük, hogy készül a pacal.
Majd tekintsük meg a már elkészült remekművet is.