2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Szombathely: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Polgármestereink jókívánságával indul a tanév

Lukácsi Katalin, 2022. szeptember 01. - 12:15
Polgármestereink jókívánságával indul a tanév
Talán az esőt feledtetni tudja a sok jókívánság.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Szomorú, borús idővel indul a tanév és a naptári ősz. Ennek ellenére, reméljük, jó kedvvel láttak hozzá diákjaink az iskolához. Miközben az idei tanév rendkívülinek ígérkezik, és már szeptember 1-e előtt is komoly kihívásokat jelentett a szülőknek. Az infláció, a megemelkedett rezsi és a továbbra is lappangó koronavírus még az online oktatás rémképét is felfestette az égre, a meglévő tanárhiány pedig tetézi a bajokat.

Városaink polgármesterei azonban jó kívánságokkal indították útjára a nebulókat. Szalay Ferenc, Szolnok első embere elmélkedett el leginkább az új tanév rejtelmeiről Facebook-posztjában. A kifejtősebb bejegyzéséhez hozzájárult az is, hogy a Szolnok Napja rendezvénysorozat keretén belül tegnap adták át a Szolnoki Szakképzési Centrum új sportcsarnokát.

A fiatalok jelentik a jövőt, és ilyen értelemben a jövő a pedagógusok kezében van. Kívánom, hogy tartalmas és eredményes legyen számukra a 2022/23-as év, melyben az esetleges nehézségek mellett meg tudják élni a tanítás, a nevelés szépségeit!

Budai Lóránt, Jászberény polgármestere egy rövid jókívánsággal köszönt be szeptember 1-én:

Kívánok erre a tanévre mindenkinek céltudatosságot, lelkesedést, kitartó szorgalmat, jó egészséget és sok emlékezetes sikert. Kívánok minden szülőnek, diáknak, pedagógusnak nagyon sok erőt, türelmet, kitartást, valamint sok szép élményt!

Szepesi Tibor, Karcag vezetője még kicsit a múltba tekintve osztotta meg buzdítását a júniusig tartó tanár-diák gályamunkára:

Remélem, mindenkinek tartalmasan telt a nyár, és újult erővel kezdi meg az új tanévet! Városunk minden diákjának kívánok szorgalmat, jó jegyeket és sikeres tanévet! A pedagógusoknak pedig köszönöm a kitartásukat és jó munkát kívánok az új tanévre!