2022.12.03., szombat - Ferenc, Olívia
Szombathely: 3o - 3o
Az ország 19 megyéjében

Sok család nyaralt jelképes összegért a Balaton körül

frisshirek.hu, 2022. augusztus 31. - 14:59
Sok család nyaralt jelképes összegért a Balaton körül
Az Egyszülős Központ segítségével csaknem 2700 egyszülős család nyaralhatott, közülük sokan a Balaton több pontján is pihenhetett.

A 2018 óta működő Egyszülős Központ Budapesten napközis tábort szervezett, hat hét alatt 150 gyereknek biztosított jelképes összegért gyerekfelügyeletet és izgalmas programokat - írta meg az MTI.
Mindemellett a Balaton-part több pontján - szintén jelképes összegért - nyaralhatott 1500 egyszülős család. Hétvégente a Családi Erzsébet-táborok programsorozat keretében a Veszprém megyei Zánkán láttak vendégül ezer családot, az ottalvós, egész hetes Erzsébet-táborba pedig száz egyszülős családban nevelkedő gyermek jelentkeztethetett a központ által.

A 8-15 év közötti zenét szerető és zenét tanuló egyszülős gyermekek - Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész vezetésével - zenei táborban vettek részt a ZeneVarázslat programnak köszönhetően a Baranya megyei Alsómocsoládon.

Az idei évben először több fesztiválon is megjelent az Egyszülős Központ: a Veszprém megyei Kapolcson, a Bondoró Fesztiválon és a Művészetek Völgyében, valamint az Ördögkatlan Fesztiválon.


A kép: Pixabay