2022.10.05., szerda - Aurél
Szombathely: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Leütötték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét Budapesten

frisshirek.hu, 2022. augusztus 15. - 08:30
Leütötték és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét Budapesten
A Duna-parton támadta meg egy ötfős banda Frédéric von Anhalt herceget, a galeri minden értékétől megfosztotta a néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó Gábor Zsazsa özvegyét.

A Blikk azt írta, hogy a 79 éves férfi az öltözködésével egyáltalán nem tűnt ki a tömegből, a rablók a pulóver ujja alól kivillanó luxusórára figyelhettek fel, teszi hozzá a lap. Von Anhalt a több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe órát sajnálja a leginkább, mert azt még néhai felesége adta neki ajándékba.

Mint mondta, Gábor Zsazsa kedvenc helyén sétálgatott a Duna-parton, már majdnem az Erzsébet hídnál járt, amikor öt ember az útjába állt.

A rablók minden figyelmeztetés nélkül leütötték az áldozatot, a kezét is kicsavarták. Von Anhalt nem állt ellen, mert úgy érezte, ha megteszi, még nagyobb verést kaphat.

A férfi az Index által szemlézett cikk szerint azt mondta, a támadás után visszament a szállodába és lefeküdt aludni, másnap reggel aztán a mentők elvitték őt a Honvéd kórház ügyeletére, ahol ellátták a fejsebét.

Von Anhalt feljelentést tesz a rendőrségen, abban bízik, hogy visszaszerezheti a feleségétől kapott órát. Mint mondta, két támadó arcát jól látta, őket fényképről felismerné.

Fotó: Wikipedia