2022.10.05., szerda - Aurél
Szombathely: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

A turnéja végét ünnepelhette Justin Bieber a turai szállodában

frisshirek.hu, 2022. augusztus 14. - 20:31
A turnéja végét ünnepelhette Justin Bieber a turai szállodában
Tiborcz István luxusszállodájában bulizott a Szigeten adott koncertje után Justin Bieber.

Tiborcz István luxusszállodájában bulizott a pénteki Sziget koncertje után Justin Bieber – vette észre még tegnap a telex.hu Az Instagramjára posztolt képeken Pókember-jelmezben énekel a turai kastélyban. 

 Az RTL Híradója kiderítette , hogy külsős vendégek nélkül, a stáb tagjaival bulizott a Botaniq Kastályhotelben. A híradó és az index.hu  információi szerint, csak Justin Bieber, felesége, Hailey Bieber, és a velük együtt a kastélyban megszálló stábtagok vettek részt a magánpartin. Az index szerint azért esett a választás a Tiborcz István-féle turai kastélyra, mert a turnémenedzser ezt a helyszínt találta a legvédhetőbbnek, itt nem zavarhatják meg illetéktelen személyek a zártkörű rendezvényt.

A szállodát üzemeltető BDPST Group azt válaszolta hivatalosan a híradónak, hogy a vendégekről semmilyen információt nem adhat ki, a „szállodaipar sztenderdjeinek és etikai szabályainak megfelelően”.

A Blikk   szerint ez a turnézáró stábbuli volt, mivel a Sziget Fesztivál után legközelebb csak októberben lép fel, Dubajban. A lap szerint az énekes „szeretett volna köszönetet mondani stábtagjainak a fáradhatatlan munkájukért, akik végig kísérték őt a koncertsorozaton.”

Az Instagramjára posztolt képeken Pókember-jelmezben énekel a turai kastélyban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nick DeMoura (@nickdemoura) által megosztott bejegyzés