2022.10.05., szerda - Aurél
Szombathely: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

A Megyeri híd közepén, az úttesten kérte meg barátnője kezét – videó

frisshirek.hu, 2022. augusztus 14. - 18:00
A Megyeri híd közepén, az úttesten kérte meg barátnője kezét – videó
Akár tragédiával is végződhetett volna a romantikus pillanat.

Driftelő autó, térdre borulás és lánykérés a Megyeri híd kellő közepén. Ezt a veszélyes mutatványt pár napja láthatták az arra árók Budapesten, az M0-s autóúton. Mint a Fókusz hírül adta, Kazai Norbert alig egy éve ismerte meg – egy autóstalálkozón – élete szerelmét, Matula Katát. Mint a mesében, egyből tudta, hogy ő az igazi és azt is, hogy nem akar sokáig várni a lánykéréssel. Minderre viszont különleges helyszínt képzelt el - olvasható az nlc.hu szemléjében.

A fiatalok – akik mindketten a kocsik szerelmesei – a kamerák előtt elárulták, hogy ők is tisztában voltak a helyszínválasztás kockázatával. "Féltünk" – mesélte Norbert. "Én nagyon" – tette hozzá Kata.

Norbert és driftelő barátja már a kitervelt, pontos forgatókönyvvel érkezett a helyszínre, Kata ám mit sem sejtett az egészből. "Elindultunk a hídra, félreálltunk a leállósávba, elkezdett a barátunk forogni, én meg odahívtam Katát, hogy videózzunk. Amint beállt jó helyre, akkor letérdepeltem elé" – mesélte a szerelmes fiatalember.

Senkit sem biztatunk egy hasonló romantikus lánykérésre, hiszen ez akár tragédiával is végződhetett volna. Pécsi Norbert, a Magyar Közút Zrt. szóvivője szerint a fiatalok gyakorlatilag mindent megtettek azért, hogy a lánykérésből ne happy end legyen, hanem adott esetben temetés is. A lánykérés még a Magyar Közút Zrt. szakembereit is sokkolta. "Nagyon boldogok, és nem tudják, hogy teljesen életveszélyben vannak. Látszik, hogy van forgalom, bármilyen későn is történt" – kommentálta Pécsi a lánykéréses videót. A szóvivő szerint a videónak gyakorlatilag nincs olyan másodperce, ami ne lenne életveszélyes.

A Magyar Közút Zrt. mindenesetre gratulál a szerelmeseknek, és sok boldogságot kívánnak nekik, de bíznak benne, hogy az esküvőt nem egy gyorsforgalmi út belső sávjában tartják majd a fiatalok.