2022.10.05., szerda - Aurél
Szombathely: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

MÉG MINDIG KERESIK CSIPESZT –SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI!

Hajmási Judit, 2022. július 31. - 20:38
MÉG MINDIG KERESIK CSIPESZT –SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI!
Hajlamosak vagyunk érdektelenséggel és apátiával vádolni manapság az embereket, pedig a mindennapi történések azt mutatják, hogy nem haltak még ki kis hazánkban a segítőkész emberek.

Mint azt már korábban mi is megírtuk, eltűnt Csipesz a másfél éves kislány Jack Russel Terrier, barna-fehér színű. A kutyus még július 24-én szökött meg Pernye környékén, és még mindig keresik.

Az egész megye megmozdult, a kutyus gazdája Vámos Balázs pedig közösségi oldalán naponta beszámol közösségi oldalán, hogy merre látták éppen az ebet:

„Július 25-én láttuk gencsapáti környékén a Szentkút felé.

Július 26-án, kedden dél körül #Lukácsháza mellett a csömötei hegytől Gyöngyösfalu Kossuth utca irányába futott, sajnos nem sikerült elkapni.

Július 27-én reggel Gencsapáti Felső buszmegálló környékén látták. Aztán aznap délután Perenyében üldögélt az árokparton, majd elfutott a TSZ felé. Aztán szintén szerdán este 6 és 6:30 körül megint Gencsapátiban, a főutcán. De, mire odaértünk eltűnt, és nem tudjuk merre ment.

Július 28. Ma még nem látta senki, de éjszakára lesz kereső kutyánk, és figyeljük a helyet, ahol elveszett.

Július 29. Megvolt a kutyás keresés hajnalban, Denis nagyon ügyesen próbálta követni a nyomokat, nagyjából be is jártuk a fent említett helyszíneket, de Csipesz nem volt azon az útvonalon.”

Csipeszt egyébként a kommentek és telefonálók szerint többen látták, de amint megpróbálták megfogni, az ijedt kutyus eliramodott, és megint nyoma veszett.

Remélhetőleg hamarosan visszatalál szerető családjához, addig is, ha valaki találkozik vele, Balázsék azt kérik, hogy ne próbálják megfogni, inkább csak kövessék, és mindenképpen hívják őket az alábbi telefonszámok valamelyikén: +36306388093;vagy pedig +36302473286.

Addig pedig, hogy segítsük Csipesz mihamarabbi hazatérését, egy megosztással segítsünk, hogy minél többen értesülhessenek arról, hogy Csipeszt szerető otthon, és egyre jobban aggódó család várja haza.

Fotó: facebook/vamosbalazs